Nyt ventilationsanlæg til processvirksomhed

Tolerancekrav og energiomkostninger var vigtige fokusområder da Invitec skulle investere i nyt ventilationssystem.
Michael, Partner & Direktør hos Invitec A/S
Se casen

Vidste du...

Ventilationsanlæg har et stort energiforbrug – både af varme og el. Dette gælder såvel i private virksomheder som i offentlige ejendomme. Mange ventilationsanlæg har unødige høje forbrug. Det kan dels være grundet ændret anvendelse, forkert/ændret forudsætninger eller manglende indregulering.

Som én af de få ventilationsspecialister i branchen tilbyder TREVIA en total kompetencevifte, der spænder lige fra projektering og produktion til montering, indregulering og service – alt under ét tag. Det betyder høj teknisk kvalitet, effektiv produktion, fleksibilitet og punktlighed.

Flere af disiplinerne indenfor ventilationsteknik, såsom befugning, affugning og komfortkøling er meget komplekse områder, der kræver stor forståelse og solid erfaring. Hos TREVIA har vi civilingeniører med speciale i netop indeklima og energiteknik, og teknikere med mange års erfaring i service og indregulering af ventilationsanlæg. Begge er en forudsætning for optimale anlæg.

Et fejlreguleret, eller userviceret ventilationsanlæg kan meget vel være den største tabspost i din virksomheds forbrugsregnskab. Simple og i sig selv helt uskyldige fejl på ventilationen, kan koste dig og din virksomhed en mindre formue!

DSC 2070 scaled
Eksempel på ventilationsaggregat

Ventilation i industrien

I industrien gælder de samme grundsætninger for godt indeklimaet som andre steder, og måske endda mere, hvis I ønsker veloplagte, raske og effektive medarbejdere.
Samtidig er industrien endda en af de brancher, der har flest lovkrav til ventilationsanlæg – og det kan være svært at finde rundt i. TREVIA har leveret alle tænkelige systemer til både dansk og norsk industri og kan derfor alle kravene til fingerspidserne.

Vores store erfaring med optimering af industriventilation garanterer ikke kun bedre indeklima, men også et ’grønt bud’ på energioptimering, der kan sikre jeres virksomhed det laveste, mest rentable energiforbrug.

Vi gør det enkelt og sikkert at være kunde. Ligegyldig hvor meget eller hvor lidt du ønsker at TREVIA skal deltage i projektet, så får du automatisk én samlet løsning, én ansvarlig kontaktperson og ingen unødige omkostninger grundet manglende eller uafklarede forhold.

Vores opvarmningsomkostninger er blevet reduceret med 72% målt over en 2-årig periode.

Anders Thorvang, SAXO Bank
fredericia kontor 1 scaled

Skal vi hjælpe dig med dit næste projekt?

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os for sparring og et tilbud på et eller flere af vores ydelser.

    Eller giv os et kald på telefon 7020 4252
    – vi sidder klar til at snakke med dig.