Energioptimering

Energioptimerede varmeanlæg

DSC 2285 scaled
TREVIA special designer varmeanlæg specifikt til virksomhedens behov, fordi det skaber størst mulig værdi i virksomheden. Et varmeanlæg korrekt dimensioneret efter bygningens beskaffenhed og virksomhedens behov sænker de samlede driftsomkostninger, reducerer energispild og sikrer driftstabiliteten. Dét kalder vi energioptimering.
DSC 2070 scaled
DSC 1993 scaled

Når du køber en varmeløsning hos TREVIA, trækker du på et passioneret hold af køleingeniører der har specialiseret sig i at udvikle energioptimerede løsninger. Vi fremtidssikrer virksomhedens energiforbrug med specialbyggede varmeanlæg, der er udviklet i et tæt og tværfagligt samarbejde mellem vores faglærte montører og ingeniører.

Drop oliefyret

Fossile brændselsanlæg er omkostningstunge, belaster miljøet og har en ujævn varmefordeling. Specialdesignede varmeanlæg baseret på vedvarende energikilder bidrager til virksomhedens grønne profil.

Men det er ikke det hele, varmeanlæg dimensioneret efter de konkrete forhold og virksomhedens specifikke behov reducérer slitage, sikrer effektiv energianvendelse og lave driftsomkostninger.

En energioptimeret varmeløsning udviklet efter dit behov er en investering, der vil være betalt hjem inden for 2-3 år.

Stop energispildet

Mange af de service- og industrivirksomheder, vi hjælper i TREVIA bruger meget energi på at trække varme ud af processer i virksomheden. Den varme kan udnyttes og genvindes, med et specialbygget varmeanlæg.

Varmeanlæg udviklet efter virksomhedens specifikke behov åbner muligheden for varmegenvinding og et behovsstyret indeklima.

TREVIA kortlægger og analyserer altid virksomhedens faciliteter og effektiviseringspotentiale før vi bygger varmeanlægget. Sådan, sikrer vi at anlægget er dimensioneret korrekt og integrerer med virksomhedens andre energisystemer, således energispildet reduceres og forbruget optimalt.

Standardløsninger er dyre

Energioptimering handler om at du får mest muligt ud af dit varmeanlæg ved at reducere energitabet. Med et specialbygget varmeanlæg, kan du opnå besparelser, som ikke er mulige med standardvarmeanlæg. Korrekt dimensionerede varmeanlæg der er indsnævret til det specifikke behov, har i gennemsnittet fire gange længere levetid end konventionelle anlæg.

Energioptimerede varmeanlæg medfører gennemsnitlige besparelser på 70-80 % årligt.

Vores opvarmningsomkostninger er blevet reduceret med 72% målt over en 2-årig periode.

Anders Thorvang, SAXO Bank
fredericia kontor 1 scaled

Skal vi hjælpe dig med dit næste projekt?

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os for sparring og et tilbud på et eller flere af vores ydelser.

    Eller giv os et kald på telefon 7020 4252
    – vi sidder klar til at snakke med dig.