Ventilationsteknik

Optimalt indeklima til erhverv og institutioner

DSC 2519 scaled
Det optimale indeklima kan varierer markant afhængigt af virksomhedens specifikke behov. Indeklimaløsninger kan omfatte alt fra kølebehov, fugtproblemer, luftforurening, støjgener til komfortventilation. TREVIA hjælper med at faciliterer det optimale indeklima i din organisation.
14780921582449406
8894.beskaret 1024x650 1

Hos TREVIA udvikler vi indeklimaløsninger specifikt til din virksomheds behov, uanset om det er til produktion, kontormiljøer eller institutioner. Vi stræber altid efter at designe bæredygtige anlæg der både reducerer energispild samt de årlige omkostninger.

Et godt indeklima er en investering

Indeklimaet har en afgørende rolle både i forhold til holdbarhed og produktivitet. Derfor er det et område ingen organisation bør negligere.

Standardiserede klimaanlæg er ikke designet til de danske forhold og klima, det mærkes tydeligt ved høje driftsomkostninger og anlæggets korte levetid.

I TREVIA, undersøger vi bygningens beskaffenhed og potentiale, før vi designer en løsning. På den måde, sikrer vi at alle forholdsregler er taget i betragtning når vi udvikler indeklimaanlæg. Dét sikrer en energi- og omkostningseffektiv indeklimaløsning, der skaber det optimale indeklima til din organisations behov.

Beskyttelse til dit produktionsudstyr

Industriprocesser sætter krav til ventilation og indeklima. Det kan være kølebehov, udsugningsbehov eller et spørgsmål om be- og affugtning. Uanset behovet, handler det om at skabe et indeklima der sikrer produktiviteten.

Er indeklimaet ikke optimalt, kan det betyde overbelastning af udstyr der forringer produktiviteten og forkorter udstyrets levetid.

TREVIA special designer ventilations- og køleanlæg på tværs af fagområder og integrerer behovsstyring, der sørger for effektiv energianvendelse og et afstemt indeklima. På den måde, sænker vi driftsomkostningerne, sikrer produktionen og forlænger levetiden af udstyret.

Højere indlæring og mindre sygefravær

Det er bevist at med et sundt indeklima øges koncentrations- og indlæringsevnen mærkbart, samtidig med at sygefraværet reduceres. Komfortventilation og varmepumper kan opretholde en jævn og behagelige indetemperatur og styre fugt- og CO2-koncentrationen i bygningen.

Vores tværfaglige tilgang og samarbejde mellem ingeniører og faglærte montører, gør os i stand til at designe og bygge indeklimaløsninger med udgangspunkt i institutionens specifikke behov og beskaffenhed. Dét sikrer et sundt og omkostningseffektivt indeklima.

Vores opvarmningsomkostninger er blevet reduceret med 72% målt over en 2-årig periode.

Anders Thorvang, SAXO Bank
fredericia kontor 1 scaled

Skal vi hjælpe dig med dit næste projekt?

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os for sparring og et tilbud på et eller flere af vores ydelser.

    Eller giv os et kald på telefon 7020 4252
    – vi sidder klar til at snakke med dig.