Ventilationsteknik

Optimalt indeklima til erhverv og industri

DSC 2519 scaled
TREVIA designer og etablerer energieffektive indeklimaanlæg specifikt tilpasset den enkelte virksomheds behov. Vores specialløsninger effektiviserer energiforbruget og sikrer høj produktivitet såvel som et sundt arbejdsklima.
8945 683x1024 1
14780921582505808 small

Et optimalt indeklima afhænger af virksomhedens specifikke behov. Indeklimaløsninger kan omfatte alt fra kølebehov og fugtregulering til luftrensning, mindskning af støjgener og komfortventilation.

Dit indeklima er en investering

Virksomhedens indeklima spiller en afgørende rolle for medarbejdernes produktivitet og holdbarheden af tekniske installationer. Desværre benytter alt for mange virksomheder dyre standardløsninger, som ikke er designet til danske klimaforhold. Det resulterer i unødigt høje driftsomkostninger på tekniske anlæg og forkortet levetid på grund af overbelastning.

I TREVIA udvikler vi specialdesignede indeklimaanlæg, som integreres i virksomhedens samlede energisystem. Vi undersøger virksomhedens samlede effektiviseringspotentiale inden vi designer en løsning. På den måde sikrer vi så energi- og omkostningseffektiv en indeklimaløsning som muligt.

Forlæng levetiden på produktionsudstyr

Industriprocesser sætter krav til ventilation og indeklima. Det kan være i form af kølebehov, udsugningsbehov eller affugtning. Uanset behovet, handler det om at skabe et indeklima, som sikrer optimal ydeevne og holdbarhed for produktionsanlæg såvel som sunde og produktive medarbejdere.

Er indeklimaet ikke optimalt, kan det betyde overbelastning af produktionsanlæg. Resultatet heraf er forringet produktivitet og forkortet levetid.

TREVIA specialdesigner ventilations- og køleanlæg på tværs af fagområder og integrerer behovsstyring, der sørger for effektiv energianvendelse og et afstemt indeklima. På den måde, sænker vi driftsomkostningerne, sikrer produktionen og forlænger levetiden på produktionsudstyret.

Vores opvarmningsomkostninger er blevet reduceret med 72% målt over en 2-årig periode.

Anders Thorvang, SAXO Bank
fredericia kontor 1 scaled

Skal vi hjælpe dig med dit næste projekt?

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os for sparring og et tilbud på et eller flere af vores ydelser.

    Eller giv os et kald på telefon 7020 4252
    – vi sidder klar til at snakke med dig.