Ventilationsteknik

Varmepumper til industri og serviceerhverv

1478092158927129
TREVIA udvikler og bygger specialdesignede varmepumper dimensioneret til den enkelte virksomheds behov. Et specialdesignet varmepumpeanlæg til industrielt brug giver større besparelser og længere levetid sammenlignet med standardløsninger.
asd
DSC 2285 scaled

I TREVIA, sikrer vi at du får mest muligt værdi ud af dit anlæg ved nøje at analysere interne og eksterne forhold samt varme- og kølebehov, trykprøve anlægget og foretage en CFD-simulering af luftstrømmene før og efter anlægget installeres.

Specialbyggede anlæg er en god investering

Det er ofte billigere at etablere et standard ventilationsanlæg end et specialbygget anlæg, men standardanlæg medfører et højt forbrug der forringer levetiden, da anlægget ikke er dimensioneret efter danske forhold og bygningens beskaffenhed.

Specialbyggede ventilationsanlæg der er dimensioneret til bygningen har et optimalt energiforbrug der både sikrer færre omkostninger, således tilbagebetalingstiden typisk er den samme, men levetiden længere.

Undgå spildtid

Indeklimaet har en afgørende betydning for menneskers koncentration og indlæringsevne.
Et dårligt indeklima medfører ineffektive medarbejdere og ufokuserede elever.

For virksomheder betyder det at produktiviteten falder, hvilket har effekt på bundlinjen. For uddannelsesinstitutioner betyder det at eleverne har svære ved at bearbejde ny viden og undervisningen mister effekt.

Derfor bør skoler og virksomheder prioritere et godt ventilationsanlæg. Med et specialbygget komfortventilationsanlæg, kan virksomheder sikrer sig et optimalt arbejds- og læringsklima.

Dårligt indeklima er dyrt

I bygninger hvor der ikke tages hensyn til temperatur, træk, fugt, luftforurening mm., er sandsynligheden for klager og sygefravær høj, hvilket er dyrt for en virksomhed.
Med behovsstyrede komfortventilationsløsninger bygget efter bygningens beskaffenhed, kan virksomheden styre CO2-koncentrationen, bakterievækst og en jævn temperatur, således indeklimaet opleves behageligt og reducerer sygefraværet.

Vores opvarmningsomkostninger er blevet reduceret med 72% målt over en 2-årig periode.

Anders Thorvang, SAXO Bank
fredericia kontor 1 scaled

Skal vi hjælpe dig med dit næste projekt?

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os for sparring og et tilbud på et eller flere af vores ydelser.

    Eller giv os et kald på telefon 7020 4252
    – vi sidder klar til at snakke med dig.