Køleteknik

Højeffektive løsninger til serverrum og datacentre

data centre solution 1600x800 1
TREVIA udvikler og bygger specialdesignede varmepumper dimensioneret til den enkelte virksomheds behov. Et specialdesignet varmepumpeanlæg til industrielt brug giver større besparelser og længere levetid sammenlignet med standardløsninger.
IMGP1742
DSC 2285 scaled

Når du køber en specialbygget varmepumpeløsning hos TREVIA trækker du på mere end 50 års specialisterfaring inden for køleteknik. For at sikre at dit anlæg giver dig mest mulig værdi for pengene, beregner vi det eksakte varme- og kølebehov, foretager en CFD-simulering af luftstrømme og trykprøver alle anlæg før og efter etablering.

Standardløsninger er dyre i drift

Standardvarmepumper er ofte billigere at etablere end specialbyggede varmepumpeanlæg, men standardløsningerne er ikke bygget til det danske klima og passer sjældent til bygningens beskaffenhed. Det medfører et forhøjet forbrug på grund af ujævne temperaturfordelinger og kortere levetid.

Specialbyggede varmepumper, som er dimensioneret til bygningen, har typisk den samme tilbagebetalingstid, men fire gange længere levetid.

Lavere omkostninger med vedvarende energi

Den hyppigste anledning for etablering af specialdesignede varmepumper til industrielt brug er omlægning fra forurenende og omkostningstunge fossile brændselsanlæg til vedvarende energi. For at opnå den størst mulige besparelse i forbindelse med omlægningen er det en god idé at gennemgå det samlede energisystem.

En anden hyppig årsag er dårligt dimensionerede standardvarmepumper, der koster mere end hvad det ville koste at etablere et specialbygget varmepumpeanlæg.

Hvad enten behovet er omlægning til vedvarende energikilder, optimering af eksisterende varmepumper eller udvidelse af virksomhedens samlede anlæg, vil investeringen være betalt hjem inden for 2-3 år.

Spar på klimaet med naturlige kølemidler

Med et specialudviklet varmepumpeanlæg er det muligt at benytte naturlige kølemidler som butan, propan og CO2, mens de fleste standardvarmepumper,
kun kan fungere med syntetiske kølemidler af typen HFC. Syntetiske kølemidler er usunde og belaster klimaet unødigt.

Vores opvarmningsomkostninger er blevet reduceret med 72% målt over en 2-årig periode.

Anders Thorvang, SAXO Bank
fredericia kontor 1 scaled

Skal vi hjælpe dig med dit næste projekt?

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os for sparring og et tilbud på et eller flere af vores ydelser.

    Eller giv os et kald på telefon 7020 4252
    – vi sidder klar til at snakke med dig.