Ydelser

Konkurrencedygtige og effektive energiløsninger kræves for at fremme den grønne omstilling. Vi anvender state of the art teknologier, og best-practice, for at bringe samfundet bedre energi.

TREVIA har udviklet, konstrueret og leveret køleanlæg siden 1983. Med snart 40 års erfaring, og solide rødder i køleteknik, er vi ét af landets førende specialister inden for design, udvikling og installation af køleløsninger. Gennem vores tværfaglige tilgang og samarbejde mellem køleingeniører og faguddannede køleteknikere sikrer vi, et gennemtænkt produktdesign, med fokus på både den kortsigtede investering, og de langsigtede energiomkostninger.

Reducér driftsomkostninger

Den største gevinst ved etablering af specialdesignede køleløsninger dimensioneret specifikt til din virksomheds behov er reduktionen af de samlede driftsomkostninger. I TREVIA sikrer vi dig de største energibesparelser ved at tænke køleløsningen på tværs af komfort- og industriel køling og virksomhedens øvrige processer og tekniske installationer.

Tilbagebetalingstilbagebetalingstiden for en helhedsorienteret køleløsning ligger gennemsnitligt på 2-3 år, mens levetiden forlænges med gennemsnitligt 4 år.

Undgå nedetid i driften

Afbrydelser i driften som følge af nedbrud eller manglende kølekapacitet skyldes typisk at køleløsningen ikke er dimensioneret korrekt eller tænkt ordentligt sammen med virksomhedens øvrige energisystem. Når det enkelte anlægs ydeevne ikke matcher forholdene, bliver det hurtigt slidt og sætter ud som følge af overbelastning.

Selv korte stop i driften kan betyde store tab i produktionen. Med et specialdesignet køleanlæg, udviklet som en del af en samlet energiløsning og specifikt ud fra de behov, der gør sig gældende i din virksomhed, får du en løsning, der kører stabilt og kræver mindre vedligehold.

Køl til både stort og småt

Vi har leveret specialbygget kompakte køleunits til parkeringsstandere for Falck Securitas, med en køleydelse på bare 200W. Vi har også leveret pladsbygget køletårne til Grundfos med en køleydelse på 600MW. Ingen behov for små, og ingen opgaver for store.

Vores opvarmningsomkostninger er blevet reduceret med 72% målt over en 2-årig periode.

Anders Thorvang, SAXO Bank
fredericia kontor 1 scaled

Skal vi hjælpe dig med dit næste projekt?

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os for sparring og et tilbud på et eller flere af vores ydelser.

    Eller giv os et kald på telefon 7020 4252
    – vi sidder klar til at snakke med dig.