Køleteknik

Køleanlæg til alle industrier.

0
TREVIA udvikler og bygger specialdesignede varmepumper dimensioneret til den enkelte virksomheds behov. Et specialdesignet varmepumpeanlæg til industrielt brug giver større besparelser og længere levetid sammenlignet med standardløsninger.
data center cleaning
single project slider 01 scaled

Køleløsninger til alle behov

TREVIA leverer køleanlæg og kølesystemer til alle brancher og behov. Vores løsninger er kendt for den høje kvalitet, de konkurrencedygtige priser og virksomhedens mere end 30 års erfaring.

Hvad enten du har brug for klima- og airconditionanlæg, køleanlæg til industriens verden eller du skal bruge køle- og frysekapacitet til et storkøkken, er vi specialiter. Alle vores løsninger basere sig på komponenter af bedste kvalitet, og netop her adskiller TREVIA sig fra vores konkurrenter. Et skræddersyet anlæg er bedre, men ikke dyrere end ‘standard’ løsninger, når de efterfølgende driftsomkostninger tages i betragtning.

Vi har leveret løsninger til kæmpe bryggerier som Fuglsang, de store industrier som Grundfos og landets største produktionskøkkener, men TREVIA har også bygget specielle løsning som køleunits til rackserverkøling for anerkendte serverproducenter, køling af parkeringstavler for ATEA og Dansikring samt oplysningsmonitorer for Siemens.

Ingen opgaver er for små og uanset om der er tale om totalløsninger eller du blot mangler køleanlægget, så har vi det, du skal bruge.

Køleanlæg til storkøkkener

TREVIA har leveret køleanlæg til nogle af landets største og mest krævende produktionskøkkener. Vores løsninger basere sig i vid udstrækning på anerkendte teknologier, med minimal vedligehold og efterfølgende service.

Når vi designer løsninger, tænker vi alt fra nuværende krav, til fremtidlige krav ind i løsningen. Dette gøres for at imødekomme morgendagens krav om energieffektivitet og TCO (total cost of ownership). Det er netop denne metodiske fremgang, som sparer din forretning for penge på bundlinjen.

single project slider 01 scaled

Køleanlæg til industri

Kølesystemer til industriens verden spiller en afgørende rolle i forhold til produktion, effektivitet. TREVIA har mere end 30 års erfaring i sammensætning af custom anlæg til alle slags opgaver og behov. Da alle anlæg bygges netop til den givne opgave, er anlæggene specielt billige i drift, vedligehold og efterfølgende service. Alle anlæg CE mærkes og godkendes, jf. gældende standarder, af TREVIA selv, og fordyrende mellemled og konsulenter undgås.

zf geozent Trevia

Service på alle former for køling

Undgå bekymring, lad os tage ansvaret for at dit køleanlæg, aircondition eller klimaanlæg kører effektivt og sikkert.

Vi kan tilbyde følgende ved service kontrakt:

 • Drifts- og energimæssige besparelser gennem forebyggende vedligeholdelse
 • Minimering af driftsforstyrrelser
 • Optimal og miljøbevidst drift i mange år
 • Forlænger køleanlæggets levetid
 • Systematisk vedligeholdelse med fastlagte terminer for eftersyn
 • 24 timers overvågning og døgnvagt
 • Service rapport for hvert besøg
 • Rådgivning og information om anlæggenes tilstand
 • Du overholder lovkravet om årligt eftersyn
 • Service rapport – Efter hvert service eftersyn udarbejder vi en rapport med alle måleresultater
Vores opvarmningsomkostninger er blevet reduceret med 72% målt over en 2-årig periode.

Anders Thorvang, SAXO Bank
fredericia kontor 1 scaled

Skal vi hjælpe dig med dit næste projekt?

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os for sparring og et tilbud på et eller flere af vores ydelser.

  Eller giv os et kald på telefon 7020 4252
  – vi sidder klar til at snakke med dig.