Energioptimering

Energioptimering i industrien

DSC 2519 scaled
TREVIA udfører energioptimering med udgangspunkt i specialdesignede løsninger, som effektiviserer på tværs af processer og tekniske installationer. Energioptimering i industri- og serviceerhverv sænker de samlede driftsomkostninger, øger driftsstabiliteten og reducerer energispild.
Capture f5eb1d27
DSC 2519 scaled

Drop dyre standardløsninger

Energioptimering handler om at få mere ud af den energi som anvendes i virksomheden ved at reducere spild. Med en specialdesignet energiløsning, bygget og dimensioneret specifikt til den enkelte virksomhed er det muligt at opnå besparelser, som ikke kan lade sig gøre med standardløsninger. Specialdesignede anlæg har gennemsnitligt en fire gange længere levetid sammenlignet med konventionelle anlæg og kræver mindre vedligeholdelse.

Tilbagebetalingstiden på et energioptimeringsprojekt med specialudviklede anlæg ligger typisk på 2-3 år og medfører gennemsnitligt energibesparelser på 70-80 % per år.

Undgå energispild

I TREVIA oplever vi hos mange af de service- og industrivirksomheder vi hjælper, at energiforbruget er alt for højt på grund af dårligt dimensionerede og fejlplacerede anlæg og tekniske installationer. Når det enkelte anlægs ydeevne ikke matcher forholdene, performer det ikke optimalt og det resulterer i energispild.

Ofte er varme, ventilation, udsugning og køl koblet til hver sit system uden at udnytte energien på tværs af installationer og processer i en samlet energiløsning. Det er eksempelvis uhensigtsmæssigt at lede overskudsvarme fra et server- eller kølerum ud i naturen, når det kunne være blevet genanvendt til opvarmning kontorer.

Få hjælp til at opnå energitilskud

I forbindelse med energioptimeringsprojekter er det muligt at opnå energitilskud som følge af Energistyrelsen og energiselskabernes aftale ”Energitilskud- og Energispareordningen”. I TREVIA har vi erfaring med overholdelse af dokumentationskrav og ansøgning til Energistyrelsen.

Energitilskuddet ydes til alle typer energioptimeringer, der effektiviserer energiforbruget eller reducerer spild. Det betyder at jo større energieffektivisering du realiserer desto større tilskud, kan du opnå.

Vores opvarmningsomkostninger er blevet reduceret med 72% målt over en 2-årig periode.

Anders Thorvang, SAXO Bank
fredericia kontor 1 scaled

Skal vi hjælpe dig med dit næste projekt?

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os for sparring og et tilbud på et eller flere af vores ydelser.

    Eller giv os et kald på telefon 7020 4252
    – vi sidder klar til at snakke med dig.