Energioptimering

Energioptimerede ventilationsløsninger

DSC 2070 scaled
I TREVIA er det altid med fokus på energioptimering, når vi designer og bygger tekniske anlæg til industri og serviceerhverv. Vi er specialister i udvikling og installation af komplette ventilations- og køleløsninger specialdesignet til den enkelte virksomheds behov.
DSC 2094 scaled
1478092158927129

En energioptimeret ventilationsløsning sænker de samlede driftsomkostninger, reducerer energispild og sikrer stabil drift. I tværfagligt samarbejde mellem vores ingeniører og autoriserede installatører fremtidssikrer vi virksomheden med specialdesignede ventilationsanlæg, dimensioneret specifikt til din bygning.

Reducér energispild

I TREVIA handler en stor del af vores ventilations- og udsugningsopgaver om at lede varme væk fra energikrævende processer i industri og servicevirksomheder. Med et varmegenvindingssystem kan varmen udnyttes til at fastholde en optimal indetemperatur i de dele af virksomheden, der kræver opvarmning. Det betyder færre forbrugsomkostninger og reduceret energispild.

For at undgå mest muligt energispild og opnå den størst mulige energibesparelse udvikler vi i TREVIA ventilations- og udsugningssystemer med integreret varmegenvinding.

Undgå dyre standardløsninger

Service- og industrivirksomheder har ofte et forhøjet energiforbrug, som følge af fejlplacerede og dårligt dimensionerede ventilationsanlæg, der ikke modsvarer bygningens beskaffenhed. I TREVIA bygger vi derfor specialdesignede ventilationsanlæg udviklet specifikt til din virksomheds behov.

Vi analyserer os frem til hvordan vi kan designe og bygge et energioptimeret ventilationsanlæg ved at kortlægge bygningens samlede effektiviseringspotentiale og sammenholde med virksomhedens behov. På baggrund af kortlægningen indsnævrer vi anlæggets ydeevne efter virksomhedens driftssituation.

Opnå besparelser og længere levetid

Energioptimering af ventilationsløsninger handler om at få mere ud af den energi som virksomheden anvender for at drive ventilationsanlægget.

Når vi speciaudvikler et ventilationsanlæg kan vi opnå besparelser, som ikke er mulige ved standard ventilations- og udsugningsløsninger. Anlæg som er designet til den enkelte virksomheds specifikke behov øger ydeevnen og forbedrer muligheden for varmegenvinding. Specialdesignede løsninger som er dimensioneret efter bygningens beskaffenhed resulterer gennemsnitligt i fire gange længere levetid og minimalt vedligehold sammenlignet med standardløsninger.

Vores opvarmningsomkostninger er blevet reduceret med 72% målt over en 2-årig periode.

Anders Thorvang, SAXO Bank
fredericia kontor 1 scaled

Skal vi hjælpe dig med dit næste projekt?

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os for sparring og et tilbud på et eller flere af vores ydelser.

    Eller giv os et kald på telefon 7020 4252
    – vi sidder klar til at snakke med dig.