Vi er specialister i el-, køle- og ventilationsteknik
DSC 2214 scaled
Om Trevia

Vi er specialister i el-, køle- og ventilationsteknik

Vi er en innovativ teknisk servicepartner, med mere end 50 års erfaring i udvikling, konstruktion, og service af tekniske anlæg. Vi strømliner ingeniørens viden, installatørens know-how og montørens hands-on erfaring for at hjælpe vores kunder med alt, ligefra rådgivning og specialudvikling, til konstruktion og montage. Vores erfaring benytter vi dog primært til at udvikle og bygge bæredygtige specialløsninger til danske produktions- og servicevirksomheder, hvor vi anvender vores viden til at realisere effektiviseringspotentialer med udgangspunkt i netop den enkelte virksomheds individuelle behov for derigennem at maksimere effektivitet og minimere unødigt spild.

I TREVIA skaber vi værdi gennem fremtidssikrede løsninger baseret på viden, erfaring og en stærk tværfaglighed. Det ligger i vores DNA, at dygtiggøre os løbende, så vi altid kan være på forkant med teknologier og skubbe grænserne for effektivisering til gavn for bundlinje og klima. 

Vores målsætning er klar, og vi arbejder indarbejder kontinuerligt ny viden og forbedringer i vores organisation, som et naturligt værktøj i vores stræben efter at være de bedste i branchen.

Med fokus på dine behov, designer og bygger vi fremtidssikrede tekniske løsninger, der skaber værdi

Vores mission
Behovet for energi er universalt. Derfor udvikler, og forfølger TREVIA banebrydende teknologier for at reducere emissioner samtidig med, at vi skaber mere effektive energikilder. Vi engagere os i, at vores kunder møder fremtidens energibehov på en ansvarlig, og omkostningseffektiv måde.

Vores historie
Navnet TREVIA udspringer af tre fagområder samlet i én virksomhed. Da Ole Skovshoved overtog virksomheden i 1983, som anden generation efter sin far, samlede han el-, VVS og køleteknik under samme tag.

Som køletekniker og ingeniør i termodynamik, så Ole en mulighed i at udnytte sin tværfaglige ingeniørfaglighed til at udvikle og levere specialløsninger med udgangspunkt i den enkelte virksomheds behov.

Den tekniske installationsvirksomhed blev tilført ingeniørfaglighed og fokus på fremtidssikrede løsninger, og det er dét, der gør TREVIA til dén specialist i varme-, køle- og ventilationsanlæg, som virksomheden er i dag.

Heliotherm 12 of 43
14780921582436950
DSC 2070 scaled
img 0828
heliotherm dauerbelastungspruefstand
Ventilation kokken 1

Vil du vide mere om, hvad vi gør og hvordan?

Så kontakt os i dag.

Kontakt os

Se udvalgte cases

"TREVIA sparede mig for 80.000 kr. om året, bare ved at fortælle mig det, jeg allerede vidste. Min varmeforsyning var forældet"
Uffe Sørensen, indehaver Langkær Autoteknik
Se case

Du er altid velkommen til at kontakte os for sparring og et tilbud på et eller flere af vores ydelser.

    Eller giv os et kald på telefon 7020 4252
    – vi sidder klar til at snakke med dig.